Ratatouille

Ratatouille

O reteta cu multe legume, relativ putine calorii si foarte simplu de realizat. 

6 portii

Ingrediente

o lingura ulei de masline 

2 catei de usturoi tocati

o vanata medie taiata cubulete

2 zucchini mici taiati felii

1 ardei gras verde mare tocat 

240 g rosii pasate din conserva 

½ lingurita sare (optional)

¼ lingurita piper macinat 

Mod de preparare

1. Incinge uleiul intr-o tigaie mare non aderenta la foc mediu si apoi soteaza 30 de secunde usturoiul. 

2. Adauga celelalte ingrediente si gateste-le mestecand ocazional aproximativ 10-15 minute, pana ce legumele se patrund si sunt fragede. 


Sursa: diabetes.org, Foto: Shutterstock

Informatii nutritionale / portie (bol 250 ml)

11g carbohidrati; Glucide 5g; Grasimi saturate 0,4g; Total grasimi 2,5g; Proteine 2g; Calorii 70kcal; Fibre 5g; Sodiu 60mg; Potasiu 480mg

Inapoi la categorie

Citeste si
Mic dejun cu oua si pasta de avocado
Paste cu bacon si rozmarin
Supa de broccoli cu branza Cheddar
Panna cotta de vanilie cu fructe