Acesti Termeni si Conditii guverneaza utilizarea ta a website-ului viatacudiabet.ro si relatia ta cu proprietarul Website-ului, respectiv Roche Romania S.R.L. (Roche Romania), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Piata Presei Libere, Nr. 3-5, Cladirea City Gate Turnul de Sud, Etajele 4A, 5, 6, Sector 1, cod postal 013702, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/8210/2005, cod fiscal RO 17551047, orice comunicare care este adresata acesteia in temeiul prezentei politici fiind valabil indeplinita daca va fi transmisa cu urmatoarea meniune “In atentia responsabilului cu protectia datelor” la urmatoarele coordonate: Roche Romania, Divizia Diabet, cu sediul in Bucuresti, Str. Polona, Nr. 68 - 72, Cladirea Polona 68 Business Center, Etaj 3, Sector 1, Tel: 0372-177.930, Fax: Fax: 0372-177.959, email: bucharest.diagnostics-info@roche.com.

Te rugam sa citesti acesti Termeni si Conditii cu atentie deoarece iti afecteaza drepturile si obligatiile conform legii. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni si Conditii, nu ai permisiunea sa accesezi continutul Website-ului si trebuie sa opresti imediat utilizarea Website-ului.Clauza 1. Accesul si Utilizarea Website-ului

Site-ul se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Accesul la website-ul nostru este temporar si ne rezervam dreptul sa retragem sau sa modificam serviciile pe care le furnizam prin intermediul website-ului nostru fara notificare (a se vedea mai jos). Nu vom fi raspunzatori daca, din orice motiv, website-ul nostru devine nedisponibil in orice moment si pentru orice durata de timp.

Din cand in cand, putem restrictiona accesul anumitor parti din website-ul nostru sau intregul website pentru utilizatorii care s-au inregistrat.

Daca alegi sau ti se ofera un cod de identificare de utilizator, parola sau orice alta informatie, ca parte din procedurile noastre de securitate, trebuie sa tratezi aceste informatii drept confidentiale si nu trebuie sa le furnizezi niciunui tert. Avem dreptul sa anulam orice cod de identificare de utilizator sau parola fie alese sau alocate de noi, in orice moment, daca, din punctul nostru de vedere, nu ai respectat vreo prevedere din acesti termeni de utilizare.

Esti responsabil pentru toate aranjamentele necesare pentru a putea accesa website-ul nostru. Esti de asemenea responsabil sa te asiguri ca toate persoanele care acceseaza website-ul nostru prin conexiunea ta de internet au luat la cunostinta acesti termeni si ii respecta.

Website-ul iti este furnizat gratuit pentru utilizare personala conform acestor Termeni si Conditii. Utilizand Website-ul, esti de acord sa respecti acesti Termeni si Conditii.Clauza 2. Modificari la Website

Ne rezervam dreptul ca in orice moment sa modificam acesti Termeni si Conditii postand modificari online. Esti responsabil pentru revizuirea regulata a informatiilor postate online pentru a obtine notificarea prompta cu privire la aceste modificari. Utilizarea Website-ului dupa realizarea modificarilor reprezinta consimtamantul tau in legatura cu Termenii si Conditiile.

De asemenea, ne rezervam dreptul ca in orice moment si din cand in cand sa modificam sau sa intrerupem Website-ul, temporar sau permanent, cu sau fara notificare. Iti exprimi consitamantul ca nu vom fi responsabili fata de tine sau fata de vreun tert pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a Website-ului.Clauza 3. Proprietate Intelectuala

Roche Romania detine sau este licentiata sa foloseasca intreaga proprietate intelectuala a continutului de pe acest website si isi rezerva dreptul sa atacam orice incalcare a proprietatii intelectuale in Instantele din tara in care am suferit aceasta paguba. Nicio licenta nu iti este acordata prin acesti Termeni si Conditii pentru a folosi vreo marca sau nume ale Roche Romania sau ale companiilor afiliate. Nu vei avea nicio pretentie sau drept de proprietate cu privire la nicio marca sau nume sau la buna-credinta sau reputatie ale Roche Romania sau ale companiilor afiliate. Daca nu esti sigur de legalitatea utilizarii materialelor de pe acest website de catre tine, contacteaza un Webmaster. 

Poti imprima o copie si poti descarca fragemente de pe orice pagini ale website-ului nostru pentru utilizare personala. Nu trebuie sa modifici copiile fizice sau digitale ale vreunui material pe care l-ai imprimat sau descarcat in orice fel, si nu poti folosi nicio ilustratie, fotografie, secventa audio sau video sau grafice separat fata de textul atasat lor.

Statutul nostru (si cel al colaboratorilor identificati) in calitate de autori ai materialelor de pe website-ul nostru trebuie sa fie intotdeauna recunoscut.

Nu trebuie sa folosesti nicio parte a materialelor de pe website-ul nostru in scopuri comerciale fara a obtine o licenta in acest sens de la persoanele autorizate.

Daca imprimi, copiezi sau descarci orice parte din website-ul nostru incalcand acesti termeni de utilizare, dreptul tau de a utiliza website-ul va inceta imediat si trebuie, la discretia noastra, sa returnezi sau sa distrugi orice copii ale materialelor realizate.Clauza 4. Raspunderea ta

Trebuie sa te asiguri ca orice date personale pe care ni le furnizezi sunt corecte si complete.

Trebuie sa ne informezi imediat cu privire la orice modificare a datelor pe care ni le-ai furnizat; poti face acest lucru printr-un e-mail in pagina de Contact sau prin actualizarea datelor tale prin pagina de Logare in Profil Utilizator.

Tu, si nu noi, vei fi responsabil pentru orice material pe care il pui la dispozitie pe acest Website. Esti de acord ca trebuie sa evaluezi si sa suporti toate riscurile asociate cu utilizarea materialului disponibil pe acest Website, inclusiv dar fara a se limita la orice aspect legat de acuratete, deplinatate sau utilitate a acestui material.

In acest sens, iei la cunostinta si esti de acord ca nu te poti baza pe niciun material creat de noi sau transmis noua si care apare pe Website.

Esti de acord sa nu folosesti acest Website pentru: a posta, transmite sau a pune la dispozitie in orice alt fel orice material care este fals, incomplet, ilegal, daunator, amenintator, abuziv, tulburator, defaimator, vulgar, obscen, calomniator, plin de ura sau rasist sau altfel inacceptabil; sau a juca rolul unei persoane sau entitati; sau a falsifica titlurile sau manipula altfel persoanele care se identifica pentru a afla originea oricarui material postat pe Website; sau a posta, transmite sau a pune la dispozitie in orice alt fel orice material pe care nu ai voie sa il pui la dispozitie conform legii sau relatiilor contractuale sau fiduciare; sau a posta, transmite sau a pune la dispozitie in orice alt fel orice material care incalca orice brevet, marca inregistrata, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti; sau a posta, transmite sau a pune la dispozitie in orice alt fel orice materiale publicitare sau promotionale nesolicitate sau neautorizate, "spam", "junk mail", "chain letters" sau orice alte forme de solicitare; sau a posta, transmite sau a pune la dispozitie in orice alt fel orice material care cuprinde virusi software sau orice alte coduri, fisiere sau programe care pot intrerupe, distruge functionalitatea oricarui program software sau hardware sau a oricarui echipament de telecomunicatii; sau a incalca intentionat sau neintentionat orice statut, lege, decret, regula si/sau regulament la nivel national si international; sau „a lua peste picior” sau a hartui alta persoana; sau a colecta sau stoca datele personale ale altora.Clauza 5. Raspunderea noastra

Acest Website este furnizat de noi, gratuit, fara nicio garantie. Nu acceptam nicio raspundere pentru calitatea materialului de pe Website, inclusiv dar fara a se limita la acuratetea, autenticitatea sau corectitudinea sa.

In plus, nu acceptam raspunderea pentru probleme tehnice pe care le-ai putea avea cu Website-ul. Toate garantiile implicate sunt excluse in cea mai mare masura permisa de lege.

Primim orice informatii cu privire la inacuratetea sau defectele Website-ului; aceste informatii trebuie transmise prin e-mail la Webmaster. Vom incerca sa corectam orice inacuratete sau defect notificat cat de repede posibil.

In cea mai mare masura permisa de lege, esti de acord ca nu suntem responsabili fata de tine si fata de orice tert pentru nicio dauna cauzata pe cale de consecinta sau incidentala (inclusiv dar fara a se limita la pierderea venitului, pierderea economiilor anticipate, cheltuieli pierdute, pierderea confidentialitatii si pierderea datelor) sau orice alte daune indirecte, speciale sau punitive care are putea rezulta din sau in legatura cu Website-ul.

Nimic din acesti Termeni si Conditii nu exclude raspunderea pentru moartea sau vatamarea determinate de neglijenta.Claza 6. Utilizarea Materialului pe Website

Ne rezervam dreptul sa stergem orice material de pe Website in orice moment. Iei la cunostinta si esti de acord ca putem pastra si divulga materialul postat de tine pe acest Website daca se solicita (a) prin lege sau proces legal, (b) prin aplicarea acestor Termeni si Conditii, (c) pentru a raspunde plangerilor ca acest material incalca drepturi ale tertilor, (d) pentru a ne proteja drepturile si/sau proprietatea, sau drepturile si/sau proprietatea celorlalti utilizatori ai Website-ului si ai publicului general.Clauza 7. Incetare

Esti de acord ca, la discretia noastra, poti intrerupe utilizarea acestui Website si putem sterge si respinge orice material pe care l-ai postat pe Website, din orice motiv, inclusiv dar fara a se limita la, daca consideram ca ai incalcat sau ai actionat in neconformitate cu acesti Termeni si Conditii. Esti de acord ca orice incetare a accesului tau la Website conform oricarei prevederi din acesti Termeni si Conditii se poate realiza fara nicio notificare prealabila si iei la cunostinta si esti de acord ca putem intrerupe imediat orice acces ulterior la Website. In plus, esti de acord ca nu vom fi raspunzatori fata de tine sau fata de terti pentru nicio incetare a accesului tau la Website.

Clauza 8.

Materialul Transmis sau Pus la Dispozitie pentru a fi Inclus pe Website

Nu pretindem proprietatea materialului pe care il transmiti sau il pui la dispozitie pe Website. Totusi, in legatura cu materialul pe care il transmiti sau il pui la dispozitie pentru a fi Inclus pe Website, ne acorzi la nivel global, fara drepturi de autor, neexclusiva, continua, irevocabila si complet sub-licentiabila licenta de utilizare, distributie, reproducere, modificare, adaptare, publicare, traducere, afisare publica cu privire la acest material (total sau partial) si de includere a acestui material in alte lucrari de orice format sau pe orice mediu cunoscut sau dezvoltat ulterior, conform politicii noastre de confidentialitate.Clauza 9. Despagubire

Esti de acord sa despagubesti Roche Romania, precum si subsidiarele, afiliatii, functionarii, agentii si salariatii sai (colectiv denumite „Parti Despagubite”) pentru orice pierdere, dauna, vatamare, plangere, solicitare, cost, inclusiv onorariile avocatilor, sau penalitatile acordate, suportate sau platite de orice Parte Despagubita datorita sau ca urmare a materialului transmis, postat sau pus altfel la dispozitie de tine pe Website, sau ca urmare a utilizarii Website-ului, incalcarii acestor Termeni si Conditii, sau a incalcarii oricaror drepturi ale altora de catre tine.Clauza 10. Link-uri

Pentru a fi la dispozitia ta, Website-ul poate avea link-uri catre alte website-uri sau la materiale care nu se afla sub conrolul nostru. Includerea lor nu trebuie considerata ca implicand vreo aprobare sau validare din partea noastra asupra continutului de pe website-ul la care se face trimitere. Roche Diagnostics Ltd nu accepta responsabilitatea sau raspunderea pentru nicio pierdere sau penalitate determinate de acuratetea link-urilor catre website-urile tertilor sau de continutul de pe aceste website-uri ale tertilor.

Website-ul nostru nu poate aparea pe niciun alt site si nu se poate crea niciun link catre vreo parte a website-ului nostru, alta decat sectiunea „home”. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de link fara nicio notificare. Website-ul de la care faci trimitere trebuie sa respecte in toate sensurile standardele cu privire la continut stabilite prin acesti Termeni si Conditii.

Daca doresti sa folosesti vreun material de pe website-ul nostru altfel decat in vreo modalitate stipulata mai sus, te rugam sa adresezi solicitarea ta la Webmaster.Clauza 11. Utilizare Internationala

Roche Romania nu ofera niciun angajament in sensul ca materialele de pe Website sunt corespunzatoare sau disponibile pentru a fi folosite in locatii din afara Romaniei, si este interzisa accesarea Website-ului de pe teritorii unde continutul sau este ilegal. Daca alegi sa accesezi Website-ul din locatii din afara Romaniei, faci acest lucru pe riscul tau si tu esti responsabil pentru respectarea legilor locale.

Instantele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricarei plangeri care rezulta din sau este in legatura cu vizitarea website-ului nostru, dar ne rezervam dreptul sa actionam impotriva ta pentru incalcarea acestor conditii din tara ta de rezidenta sau din orice alta tara. Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati de legislatia din Romania.Clauza 12. Politica de Confidentialitate

Utilizand acest Website, esti de acord si cu Politica noastra de prelucrare a datelor personale. Te rugam sa citesti cu atentie aceasta Politica deoarece contine informatii importante despre cum iti folosim datele personale.Clauza 13. Diverse

Daca oricare dintre acesti Termeni si Conditii se va dovedi a fi ilegal, invalid sau inaplicabil in alt fel, in masura in care acel Termen sau acea Conditie este ilegala, invalida sau inaplicabila, va fi separata si stearsa. Termenii si Conditiile ramase vor ramane in vigoare si vor continua sa fie obligatorii si aplicabili. Nicio renuntare a Roche Romania la incalcarea obligatiei ce rezulta din acesti termeni si conditii nu va reprezenta o renuntare la orice alta incalcare.

Nu poti transfera, sub-licentia sau dispune in alt fel drepturile tale conform acestor Termeni si Conditii.

Iti multumim ca ai vizitat website-ul nostru.