Glucometre

Accu-Chek Performa Nano

Glucometrul care gandeste pentru tine!
Discret. Modern. Performant

Cu fiecare masuratoare, glucometrul verifica diferiti factori (subdozaj, compensare temperatura si umiditate, verificare expirare sau deteriorare test, avertizare hipoglicemie) care pot influenta rezultatul si reactioneaza in consecinta.

Detalii despre produs

Accu-Chek Active

Cu sistemul Accu-Chek Active masurarea glicemiei este acum super usoara.
Manevrare intuitiva cu doar doua butoane si o dozare a picaturii de sange adaptabila, in interiorul sau in afara glucometrului, pentru o testare comoda a glicemiei.

Detalii despre produs

Teste pentru glucometre

Teste Accu-Chek Performa

Testele Accu-Chek Performa fac parte din sistemul conceput pentru persoanele care doresc ca testarea sa fie fara griji si demna de incredere.
Testele de dimensiuni mari si puternic absorbante necesita o proba mica de sange de 0,6 microlitri.
Cu testul Accu-Chek Performa este posibila redozarea in 5 secunde. Senzori de mare sensibilitate verifica daca testul este bun pentru a fi utilizat sau, in caz de deteriorare, daca trebuie inlocuit.

Detalii despre produs

Teste Accu-Chek Active

Sistemul de masurare Accu-Chek Active reprezinta un sistem de testare conceput pentru persoanele care doresc sa-si verifice glicemia rapid si simplu.
Testele mari si palpabile necesita o proba mica de sange de 1-2 microlitri.
Pentru a asigura rezultate corecte, glucometrul verifica data de expirare a testului printr-un cip de codare si te avertizeaza cand testele sunt expirate.

Detalii despre produs

Pompe de insulina

Pompa de insulina Accu-Chek Spirit Combo

Imagineaza-ti un management complet al diabetului pe care il poti cuprinde intr-o palma!
Comunicare wireless intre cele doua dispozitive: cu glucometrul Accu-Chek Combo ai control asupra functionalitatii pompei de insulina Accu-Chek Spirit, care poate livra un bolus intr-un mod rapid si discret si ai vizibilitate completa asupra activitatii pompei de insulina - direct din palma ta. Nu este necesar sa accesezi pompa.

Detalii despre produs

Dispozitive de intepare

Dispozitiv de intepare Accu-Chek Softclix

Accu-Chek Softclix este un dispozitiv de intepare de inalta calitate conceput pentru a reduce durerea in timpul testarii glicemiei, fiind destinat utilizarii individuale.

Creat in forma de stilou, este discret si usor de utilizat, doar cu o singura mana, practic fara durere.

Detalii despre produs

Seturi de perfuzie

Accu-Chek Link Assist

Dispozitivul Accu-Chek LinkAssist este un dispozitiv cu insertie automata pentru seturile de perfuzie Accu-Chek FlexLink, care asigura o insertie automata, usoara, controlata si teoretic fara durere.

Realizeaza amplasarea ferma a canulei datorita procesului de insertie automata, se poate realiza cu o singura mana, facilitand astfel accesul la puncte de perfuzie mai greu de atins.

Detalii despre produs

Setul de perfuzie Accu-Chek FlexLink

Cateterul (setul de perfuzie) Accu-Chek FlexLink ofera o fixare usoara. Acul subtire si scurt al cateterului si capacul-suport albastru fac fixarea simpla. Legatura este reversibila, tubulatura foarte flexibila, conectarea si deconectarea fiind usor de realizat.
Invelisul neted al canulei cu marginile rotunjite o face usor de purtat si evita agatarea.

Detalii despre produs