Tortilla cu somon afumat

Ingrediente
80 g crema de branza proaspata, tartinabila, cu continut redus de grasimi
1 lingura arpagic verde proaspat
1 lingurita coaja de lamaie fin rasa
1 lingura zeama de lamaie
4 bucati lipii (tortillas) din faina integrala (de 15 – 18 cm diametru)
90 g somon afumat feliat subtire si taiat fasii
1 zucchini mic, taiat in fasii foarte subtiri (gen panglici)
cateva felii subtiri de lamaie (optional, dupa gust)
Mod de preparare
1. Intr-un castron mic amesteca crema de branza cu arpagicul, coaja si zeama de lamaie. Intinde amestecul uniform peste lipii lasand cam 1 cm pana la margini.
2. Imparte somonul in 4 cantitati egale si intinde-l peste jumatate din fiecare lipie. Foloseste o razatoare de legume pentru a taia dovlecelul in panglici foarte subtiri si pune-le apoi peste somon. Ruleaza cu atentie fiecare lipie incepand cu marginea jumatatii pe care ai pus somonul si dovlecelul. Le poti servii cu cateva felii subtiri de lamaie.
Informatii nutritionale / portie
14g carbohidrati; Total grasimi 6g; Calorii 124kcal; Grasimi saturate 2g; Proteine 12g; Colesterol 15mg; Fibre 9g; Glucide 9g; Sodiu 451mg
Inapoi la categorie